Invitatii de participare

* Invitatie de participare prin depunere oferte in vederea atribuirii prin achizitie directa a contractului de prestari servicii “Exploatare, scoatere la drum auto, fasonare si sortare a materialului lemnos din Partizile (Partizile se gasesc in documentl atasat)”
* Invitatie de participare prin depunere de oferte in vederea atribuirii prin achizitie directa a contractului de servicii “Lucrari sistematice de cadastru pe sectoare cadastrale de pe raza UAT Bicaz, in vederea inscrierii imobilelor in cartea funciara finantate de Agentia Nationala de Cadastru si Publicitate Imobiliara, in aplicarea prevederilor ordonantei de urgenta nr. 35/28.06.2016 si a Legii cadastrului si a publicitatii imobiliare nr. 7/1996”.
* Invitatie de participare prin depunere de oferte iin vederea atribuirii prin achizitie directa a contractului de servicii “Lucrari sistematice de cadastru pe sectoare cadastrale de pe raza UAT Bicaz in vederea inscrierii imobilelor in cartea funciara, finantate de Agentia Nationala de Cadastru si Publicitate Imobiliara, in aplicarea prevederilor Ordonantei de Urgenta nr. 35/28.06.2016”.
* Invitatie de participare la achizitia “Imprejmuire cu gard la Scoala Gimnaziala nr. 1 Marceni, oras Bicaz, judetul Neamt”.
* Invitatie de participare prin depunere de oferte servicii deĀ Verificare a proiectului tehnic pentru investitia “Eficientizarea energetica a cladirilor Liceului Carol I-Bicaz, judetul Neamt” SMIS 117602
* Invitatie de participare prin depunere oferte pentru servicii de verificare a proiectului tehnic pentru investitiaĀ Eficientizarea Energetica a cladirilor spitalului orasenesc “Sfantul Ierarh Nicolae” Bicaz, judetul Neamt, cod SMIS 114044.
* Invitatie de participare prin depunerea de oferte in vederea atribuiriiĀ  prin achizitie directa a contractului de servicii:
“Lucrari sistematice de cadastru pe sectoare cadastrale de pe raza UAT Bicaz, in vederea inscrierii imobilelor in cartea funciara finantate de Agentia Nationala de Cadastru si Publicitate Imobiliara, in aplicarea prevederilor Ordonantei de urgenta nr. 35/28.06.2016”